dilluns, 1 de novembre del 2010

Avui hem tocat el cel (Vilafranca, 1 de novembre)

Apunt fet ràpid, amb l'emoció encara a la gola. Acabem de tocar el cel. Els Capgrossos de Mataró han tocat el cel! A la tercera va a la vençuda. Només han fet falta dos intents: el primer, per les Santes, i el segon en el concurs de castells a Tarragona.
Ahir pel mòbil rebia un SMS que deia: ‘Demà tocarem el cel. La farem per tu, per Mataró i per la comarca, per la història, pels que hi serem i per qui enyorarem. Benvinguts al nostre somni, cap pas enrere i molta sort, Capgrossos! Passa-ho’. I van començar els nervis.
Però ha estat possible. Hem tocat el cel. L’hem fet. Hem fet història. Hem acomplert un somni. No cal dir gaires coses més. Els Capgrossos de Mataró ja són GAMMA EXTRA! Cap pas enrere, molta sort i molt treball.
I TV3 ha retransmès en directe la torre amb folre i manilles! Qui ens ho havia de dir! Ho ha vist en directe tot Catalunya, el país sencer.
I l’eufòria, l’emoció, la joia, els plors i el somni aconseguit en Tonet els ha dedicat a la canalla, a la Quima i en Mario, però sobretot a la Mariona.
Gràcies, capgrossos! Som exemplars!

PD: La diada castellera a Vilafranca ha estat magnífica. Felicitats als castellers de Vilaffranca i també als castellers de Sants, perquè ells també s'han superat
 


foto de Raquel Tarrés, dels Castellers de Vilafranca